Voordelen

Over ons en onze kwaliteiten
Route Negen is ontstaan vanuit ons autobedrijf Autonetwerk Schreijer, waar wij al met regelmaat bussen verhuurden aan klanten. Om nog beter aan de vraag en wensen van onze klanten te kunnen voldoen, is de verhuur van 9-persoons bussen nu ondergebracht bij Route Negen. Bjorn, Britt en Joyce helpen u graag bij het plannen van uw reis met één van onze bussen. Door onze ervaring als autobedrijf kunt u er op rekenen dat al onze bussen er tiptop uitzien en gegarandeerd technisch 100% in orde zijn. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen.

Voordelen van Route Negen
100% kilometervrij verhuur Laagste dagtarief van Twente Geen borg Online reserveren Tot 4 uur van tevoren gratis annuleren Altijd bereikbaar ook ’s avonds en in het weekend Verhuur ook op zon- en feestdagen Haal & brengservice mogelijk ANWB en vervangend vervoer dekking voor heel Europa Goed verzekerd inclusief inzittende verzekering

Check hier of er een 9-persoons bus voor jou beschikbaar is

Selecteer data
Huurvoorwaarden

Route Negen houdt niet van moeilijk doen. Daarom zijn onze huurvoorwaarden simpel en transparant. Geen verrassingen achteraf. Lees ze hier!

Contact opnemen met Route Negen

Vonderweg 4c
7468 DC Enter
(06) 3366 50 81
info@routenegen.nl

Volg routenegen op social media