Hoe wordt Route Negen door jullie beoordeeld?

Reviews van onze klanten
Met een bus van Route Negen ben je zorgeloos onderweg naar een onvergetelijke vakantie of uitje met je gezin, vrienden of familie.

Veel huurders gingen je al voor. Dit zijn hun ervaringen:

Lees hier onder een greep uit onze klantervaringen

Onze wintersport was zeer geslaagd! Met onze vriendengroep (8 man) naar Oostenrijk geweest, top geregeld met onze bus!
Herman de Groot
We hebben met de vriendinnengroep een erg goede ervaring gehad met een bus van route negen. Het enige dat we misten was een parkeerschijf.
Myrthe
De bus was perfect, heeft ons naar ons hotel en terug gebracht!
Bas Oosterveld
Bus gehuurd voor de vakantie in de Ardennen. Een geslaagde vakantie met ons gezin. Prima bus met alles wat nodig is. Alles netjes geregeld door het bedrijf. Ook de flexibiliteit van de mensen daar. Dag voor de vakantie mochten we de bus al ophalen Super!!! 
Familie Voortman
Ik wil via deze weg route 9 hartelijk danken voor de super goede bussen voor onze trip naar Maastricht namens GFC Goor bedankt en zeker tot de volgende keer Groet Auke
Auke
Top geregeld! Of je even snel een busje kunt regelen om je dochter en vriendinnen van de luchthaven in België op te halen. Eea was bij Route9 zo geregeld. Tot de volgende keer!
Johan van Riet
Top! Voor een dagtripje naar Amersfoort voor de Gouden Pit verkiezing (zie op www.kernmetpit.nl) was bij Route Negen snel en gemakkelijk een busje geregeld. Prima VW-bus, prima prijs. Heel goed bevallen. En dit alles via een leuk contact geregeld! Aanrader!
Fons Nijhuis
Ons jaarlijkse tripje naar Garmisch, voor het eerst besloten niet met meerdere auto's te gaan. Prima bevallen, prima bus en fijn dat we de sneeuwkettingen mee hadden.
Yvonne Harbers
Top bus!
Roy
Huurvoorwaarden

Route Negen houdt niet van moeilijk doen. Daarom zijn onze huurvoorwaarden simpel en transparant. Geen verrassingen achteraf. Lees ze hier!

Contact opnemen met Route Negen

Vonderweg 4c
7468 DC Enter
(06) 3366 50 81
info@routenegen.nl

Volg routenegen op social media